Steam and Steel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Steam and Steel

Julisteemme ovat erinomainen ehdotus henkilöille, jotka haluavat pienellä rahalla muuttaa sisustuksensa ilmettä. Yksittäinen juliste tai niiden yhdistelmä riittää antamaan tilalle uuden luonteen. Juliste "Juliste - Steam and Steel" on suunnittelijatiimimme työn hedelmä, jotka pitävät huolta siitä, että ehdotuksemme ovat aina...
57,59 €
Sisältää alv:n

Julisteemme ovat erinomainen ehdotus henkilöille, jotka haluavat pienellä rahalla muuttaa sisustuksensa ilmettä. Yksittäinen juliste tai niiden yhdistelmä riittää antamaan tilalle uuden luonteen.

Juliste "Juliste - Steam and Steel" on suunnittelijatiimimme työn hedelmä, jotka pitävät huolta siitä, että ehdotuksemme ovat aina aikaan sopivia. Se on saatavissa useankokoisina ja erilaisissa kehyksissä, minkä ansiosta valitset ongelmitta tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.


Julisteet

Korkealaatuiset materiaalit
Juliste "Juliste - Steam and Steel" on tulostettu HD-tekniikalla korkealaatuisimmalle 170 g/m² paperille, joka toistaa värit ihanteellisesti. Käytetty painatus kestää UV-säteilyä, sen ansiosta värit eivät haalistu edes silloin, kun ne ovat pitkään alttiina auringonsäteilylle. Sekä itse juliste että kehys on valmistettu turvallisista ja ja hajuttomista materiaaleista, joten ne sopivat täydellisesti ripustamiseen missä tahansa huoneessa, myös makuuhuoneessa ja lastenhuoneessa.

Saatavissa olevat kehysvaihtoehdot:

  1. Juliste kehyksessä
  2. Juliste kehyksessä ja passepartoutilla

Julisteet

Juliste kehyksessä – hienostunut minimalismi
Juliste on kehystetty minimalistiseen, kevyeen kehykseen korostaen sitä seinällä. Juliste on suojattu akryylilasilla, kehyksen taakse on kiinnitetty ripustuskiinnike.

Juliste kehyksessä ja passepartoutilla – tilkka eleganssia
Écrun värinen passepartout-kartonki korostaa julisteen värejä ja luo lisäkontrastin grafiikan, kehyksen ja seinän välille. Lisäksi se antaa lievän vaikutuksen kehyksen kolmiulotteisuudesta ja toimii myös julisteen toisena suojakerroksessa. Juliste on suojattu akryylilasilla, kehyksen taakse on kiinnitetty ripustuskiinnike.

Saatavilla olevat kehysten värit:

  1. Musta
  2. Valkoinen
  3. Kulta

Kehyksen mitat: leveys 9 mm, paksuus 18 mm.


Julisteet

Helppo ripustaa
Kehystetty juliste voidaan ripustaa käyttäen toimitukseen sisältyvää ripustuskiinnikettä tai, jos emme halua tai emme voi porata reikiä seinään, se on riittävän kevyt ripustettavaksi kiinnitysnauhaa käyttäen ja jopa asettaa se lattialle tai kalusteita vastaan ja jättää se nojaamaan seinää vasten! Design vaikutus on taattu!

Loputtomat mahdollisuudet muodostaa omia kokoelmia
Muutamalla julisteella voit helposti luoda oman henkilökohtaisen gallerian! Yhdistä rohkeasti eri värejä, kuvioita, tyylejä ja muotoja! Julistekokoelman yhteinen tekijä voi olla motiivi, teema tai värit. Voit myös luoda kokoelman harkintasi mukaan, muista, että sinä itse päätät!

Design julisteet jokaiselle
Valikoimamme sisältää mm. retrojulisteet, kukka- ja eläinmotiiveilla varustetut julisteet, motivaatiojulisteet, kartat, elokuvajulisteet ja julisteet tietokonepelien ystäville, kalenterijulisteet, lasten julisteet ja monia, monia muita.

Valikoimaamme sisältyvät grafiikat, jotka sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen - julisteet olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai teini-ikäisten huoneeseen, makuuhuoneen julisteet yms.. Julisteet keittiöön tai kylpyhuoneeseen? Miksi ei? Muista vain, ettet sijoita niitä paikkoihin, joissa ne joutuvat suoraan kosketukseen veden kanssa.

Julisteet ovat myös mielenkiintoinen ehdotus liiketilojen ja toimistojen sisustamiseen - ne miellyttävät sekä työntekijöitä että asiakkaita. Riippumatta siitä, onko kyse kokonaisesta sarjasta vai yksittäisestä julisteesta, ehdotuksemme voivat olla erinomainen lisä toimistojen, palvelu- ja catering-tilojen, odotushuoneiden, klubitilojen, hotellien yms. sisustukseen. Seinällä oleva juliste on osa kaikkien nykyaikaisten tapaamispaikkojen sisustusta.

Juliste on yksinkertainen tapa tuoda sisustukseen uusimmat trendit.

A1-POSTERprp0085s_cr
1 kg
5901493649767