Sisustustaulut.net toimitukset

Sisustustaulut.net toimitus 0 € !

Kampanjaluontoisesti tarjoamme tuotteet ilman kuljetusveloitusta!!

Toimintamme perustuu EU alueella tapahtuvaan valmistukseen, pakkaukseen ja kuriiri toimituksiin perille.

Normaali toimitusaika on 5-15 arkipäivää keskimäärin. Tuotteet valmistetaan, viimeistellään ja pakataan tilausten tullessa tilausjärjestyksessä. Tämä toiminta mahdollistaa suuren valikoiman.

1. Sisustustaulut tulevat UPS toimituksella, valmistus, pakkaus ja toimitus tapahtuu keskimäärin 5-8 pv sisään.

2. Sermit ja isot Fototapetit valmistuvat ja tulevat 5-15 pv sisään ja tulevat myös UPS toimituksella Suomeen ja perille

3. Öljyvärimaalaukset 10-30 pv sisään UPS toimituksella

Asiakas saa seurantanumero tiedot, jota kautta tilaaja pääsee tutustumaan toimituksen edistymistä. Tarvittaessa muutokset tehdään UPS seurantalinkin kautta (loma/poisssa/tarkennus jne.) 

Jos jokin aineosa on lopussa, tällöin vahvistamme tilausvahvistuksessa arvioidun pitemmän toimitusajan erikseen.

Pidätämme oikeuden toimittaa tuotteet myös nopeammin, kuin ennen mainittu.

Toimituksesta tilaajalle vastaa pääosin UPS. UPS on yhteydessä ennen toimitusta sopien toimitusajan. Siksi on tärkeätä että yhteystiedot on laitettu oikein.

Tutustu myös Toimitusehdot osioon.
- Tuotteiden valmistus alkaa viipymättä ja on siksi sitova heti.

Pyydämme ilmoittamaan tarvittaessa sähköpostitse poikkeamat, erityistoiveet tai muut mitkä vaikuttaa toimitukseen ENNEN tilausta info@biro.fi , jotta näistä voidaan erikseen sopia sekä tarkistaa onko ne mahdollista toteuttaa. Poikkeavan toimitusosoitteen ja puhelinnumeron sekä vastaanottajan voi ilmoittaa tilausta tehdessä toimitusosoite kenttään.

Palautuksista asiakkaan on oltava ensin yhteydessä meihin sähköposti info@biro.fi välityksellä. Ilmoitukseen pitää laittaa mikä tilaus ja mikä tuote. Palautusilmoituksen tultua asiakas saa sähköpostiin ohjeet miten palautus tehdään, yleensä Postin välityksellä. Palautus ei ole kaupoissamme ilmainen, palautuskulu on keskimäärin 25€/kolli postilla.