Sisustustaulut, Canvas printtitaulut Sisustustaulut.net kaupasta. Ilmainen ja nopea toimitus.

Sisustustaulut

Sisustustaulut, Canvas printtitaulut

Canvakselle printattu taulu ja sisustustaulu ovat erinomaisia ja sisustuselementtejä, helposti hyödynnettäväksi jokaisessa kodissa. Tutustu laajaan tauluvalikoimaamme, valitse aihepiiri ja taulun koko!
Kun tilaat canvas printti taulun, saat suosituin seinäkoristeen. Kun saat tilauksen, voit ripustaa sen heti seinällesi - kantoosien reunat on viimeistelty ja peitetty kankaalla, joten et tarvitse lisäkehystä. Saat maalauksesi painettuna parhaalle italialaiselle kankaalle. Käytämme arvostetun sveitsiläisen Zünd-yhtiön valmistamia suurikokoisia tulostimia tulostustarkkuudella: jopa 360 dpi. Tuloksena on, että kuvio voidaan kartoittaa aidolla sveitsiläisellä tarkkuudella. Tulostusominaisuudet ovat verrattavissa korkeaan laatuun, joka saavutetaan parhaissa digitaalisissa laboratorioissa. Varmistamme, että kangaspainatus ovat kauniita koristeita kodissasi. Inspiroidu suuren valikoiman kauniista kuvista ja poimi ainun parhaat ideat sisustustauluihin Sisustustaulut.net sivultamme.  Suomen laajin tauluvalikoima, valitse omasi! Hyviä tarjouksia. Ilmainen toimitus ja maksa Klarna laskulla kun olet saanut tilauksesi.

Hakanen
Metallihakaset helpottavat kuvan tarkkaa seinälle asentamista.
Toimitus vain taulutilauksen yhteydessä
3,99 €
Naula taulun kiinnitykseen
Lujat naulat ovat välttämättömiä tarvikkeita taulujen asentamisessa.
Toimitus vain taulutilauksen yhteydessä
4,99 €
Tapettiliima
"Viseline tukikangastapetin tapettiliima suurella määrällä selluloosaa, joka lisää liimauksen voimaa. Yksi liimapussi riittää noin 5 m2 alalle."
Toimitus vain tapettitilauksen yhteydessä
4,99 €
Alennuksessa!
Valokuvatapettien tarvikesetti
Kaikki valokuvatapettien asentamiseen tarvittavat tarvikkeet yhdessä setissä.Setti sisältää kaiken tarpeellisen:- Tapettiliima- Liimapensseli- Tapettirulla- Veitsi- Tasoitusharja
59,90 €
99,00 €
Tapettiveitsi
Ylimääräisen tapetin helppo ja nopea leikkaaminen seinän, lattian tai katon nurkissa.
Toimitus vain tapettitilauksen mukana
6,99 €
Liimapensseli
Pensseliä käytetään liiman tasaiseen levittämiseen valokuvatapetin pinnalle.
Toimitus vain taulutilauksen mukana
19,00 €
Alennettu hinta
Paperinauha liimalla
Voidaan käyttää pitämään tapettia seinällä tai tapetin sauman merkitsemiseen.Toimitus vain tapetti tai taulutilauksen mukana
9,90 €
19,90 €
Tapettirulla
Käytetään tapetin lopulliseen tasoittamiseen ja painamiseen, jotta se asettuisi ihanteellisesti seinäpintaan.
Toimitus vain tapettitilauksen yhteydessä.
29,00 €