Sisustustaulut, Canvas printtitaulut Sisustustaulut.net kaupasta. Ilmainen ja nopea toimitus.

Sisustustaulut

Sisustustaulut, Canvas printtitaulut

Canvakselle printattu taulu ja sisustustaulu ovat erinomaisia ja sisustuselementtejä hyödynnettäväksi jokaisessa kodissa. Tutustu laajaan tauluvalikoimaamme, valitse aihepiiri ja taulun koko!
Kun tilaat canvas printti taulun, saat suosituin seinäkoristeen. Kun saat tilauksen, voit ripustaa sen heti seinällesi - kantoosien reunat on viimeistelty ja peitetty kankaalla, joten et tarvitse lisäkehystä. Saat maalauksesi painettuna parhaalle italialaiselle kankaalle. Käytämme arvostetun sveitsiläisen Zünd-yhtiön valmistamia suurikokoisia tulostimia tulostustarkkuudella: jopa 360 dpi. Tuloksena on, että kuvio voidaan kartoittaa aidolla sveitsiläisellä tarkkuudella. Tulostusominaisuudet ovat verrattavissa korkeaan laatuun, joka saavutetaan parhaissa digitaalisissa laboratorioissa. Varmistamme, että kangaspainatus ovat kauniita koristeita kodissasi.

Inspiroidu suuren valikoiman kauniista kuvista ja poimi ainun parhaat ideat sisustustauluihin Sisustustaulut.net sivultamme.  Suomen laajin tauluvalikoima, valitse omasi! Hyviä tarjouksia. Ilmainen toimitus ja maksa Klarna laskulla kun olet saanut tilauksesi.

Hakanen
Metallihakaset helpottavat kuvan tarkkaa seinälle asentamista.
Toimitus vain taulutilauksen yhteydessä
5,00 €