Punainen Kulpavolkkari, 3D Metallitaulu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennettu hinta

Punainen Kulpavolkkari, 3D Metallitaulu

3D Metallitaulu, Red Beetle

3D Metallitaulut ovat jokainen uniikki yksilönsä, niissä on elävä kolmiuloitteinen pinta joka tuo näyttävyyttä ja elävyyttä tauluun. Käsintehdyt metalliset yksityiskohdat on tehty harkiten jokaiseen tauluun.

Klassinen Volkswagen "Kupla" (alkujaan Typ 1) on Volkswagenin ensimmäinen automalli. Kuplaa valmistettiin kaikkiaan noin 21,5 miljoonaa kappaletta vuosina 1938–2003. Sitä valmistettiin Saksassa vuoteen 1978 asti, minkä jälkeen tuotanto jatkui Brasiliassa ja Meksikossa vuoteen 2003 saakka.

310,50 € 345,00 € -10%
Sisältää alv:n

3D Metallitaulu, Red Beetle

3D Metallitaulut ovat jokainen uniikki yksilönsä, niissä on elävä kolmiuloitteinen pinta joka tuo näyttävyyttä ja elävyyttä taulun pintaan. Metalli osat ovat ammattimaisesti maalattu akryylimaalilla, käsintehdyt metalliset yksityiskohdat on tehty harkiten jokaiseen tauluun. Laadukkaasti tehdyt metalliset taulut säilyvät hyvinä sukupolvelta toiselle. Löydät 3D tauluista unohtumattoman lahjan läheisellesi tai itsellesi.

Koko: 80 x 100 cm

Kupla oli suunniteltu Saksan autobahneille, ja sillä pystyi ajamaan huippunopeutta jopa tunteja ilman pelkoa moottorin ylikuumenemisesta. Ilmajäähdytys ei tarjonnut kovin hyvää lämmityslaitetta, mutta poisti huolen jäähdytysnesteen jäätymisestä pakkasella.
Tämä yhdistettynä aikanaan suuren 15" rengaskoon tuomaan hyvään etenemiskykyyn auraamattomassa lumihangessa teki Kuplasta erittäin suositun 1950-luvun Suomessa.

Tuontisäännöstelyn ollessa Suomessa voimassa aina 1960-luvun alkupuolelle joutui uutta Kuplaa jonottamaan jopa vuosia ja vähän käytetystä saattoi saada uutta paremman hinnan. Lainsäädäntö mahdollisti tietyille työntekijäryhmille niin sanottujen merimiesautojen tuonnin kiintiöiden ulkopuolelta. Näistä suurin osa oli kysyttyjä kuplavolkkareita.

3D Metal Art on valmistettu käsityönä sinkitystä metallista ruostumisen estämiseksi. Pohja on metallia. Jokainen taideteos on maalattu käsin korkealaatuisilla akryylimaaleilla. Jokaiseen taideteokseen menee valtava määrä työtä. Jokainen muoto leikataan ja kohokuvioidaan 3D-ulottuvuutensa saamiseksi, tämän jälkeen kaikki komponentit hitsataan yhteen ja kiillotetaan. Lopuksi jokainen maalaus on käsinmaalattu tarkoilla yksityiskohdilla ja hienolla ammattitaidolla.
Tulos on täysin ainutlaatuinen mestariteos, josta voit nauttia vuosia. Jokainen 3D -taulu on ainutlaatuinen, koska taulut tehdään alusta loppuun käsin ja nämä voivat vaihdella erilaisesta käytetystä metallista uniikkiin maalamiseen asti. Taulujen käsityötaito kestää useita tunteja. Tarkoin tehdyt taulut takaavat hienoimpia alkuperäisiä 3D Metallitaulu taideteoksia, jotka tuovat näyttävyyttä ja ainutlaatuisuutta jokaiseen huoneeseen.

THE- MD000545