Lentokone, 3D Metallitaulu - Lentävä linnoitus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennettu hinta

Lentokone, 3D Metallitaulu - Lentävä linnoitus

3D Metallitaulu, Lentokone - lentävä linnoitus

3D Metallitaulut ovat jokainen uniikki yksilönsä, niissä on elävä kolmiuloitteinen pinta joka tuo näyttävyyttä ja elävyyttä tauluun. Käsintehdyt metalliset yksityiskohdat on tehty harkiten jokaiseen tauluun.

Lentäjille sopiva upea taulu: Boeing B-17 Flying Fortress

310,50 € 345,00 € -10%
Sisältää alv:n

3D Metallitaulu, Lentokone

3D Metallitaulut ovat jokainen uniikki yksilönsä, niissä on elävä kolmiuloitteinen pinta joka tuo näyttävyyttä ja elävyyttä taulun pintaan. Metalli osat ovat ammattimaisesti maalattu akryylimaalilla, käsintehdyt metalliset yksityiskohdat on tehty harkiten jokaiseen tauluun. Laadukkaasti tehdyt metalliset taulut säilyvät hyvinä sukupolvelta toiselle. Löydät 3D tauluista unohtumattoman lahjan läheisellesi tai itsellesi.

Koko: 70 x 140 cm

Boeing B-17 Flying Fortress (suom. lentävä linnoitus) oli ensimmäinen sarjatuotettu nelimoottorinen raskas pommikone.
Sitä käytettiin pääasiassa Yhdysvaltain armeijan ilmajoukkojen USAAF:n (engl. United States Army Air Forces) suorittamiin Saksan teollisuuskohteiden päiväpommituksiin toisessa maailmansodassa. B-17 osoittautui yhdeksi toisen maailmansodan parhaista lentokoneista, vaikka ensimmäiset mallit ilmestyivät jo 1930-luvulla.
Sitä valmistettiin muun muassa General Motorsin tehtailla henkilöautotuotannon loputtua 1942.

3D Metal Art on valmistettu käsityönä sinkitystä metallista ruostumisen estämiseksi. Pohja on metallia. Jokainen taideteos on maalattu käsin korkealaatuisilla akryylimaaleilla. Jokaiseen taideteokseen menee valtava määrä työtä. Jokainen muoto leikataan ja kohokuvioidaan 3D-ulottuvuutensa saamiseksi, tämän jälkeen kaikki komponentit hitsataan yhteen ja kiillotetaan. Lopuksi jokainen maalaus on käsinmaalattu tarkoilla yksityiskohdilla ja hienolla ammattitaidolla.
Tulos on täysin ainutlaatuinen mestariteos, josta voit nauttia vuosia. Jokainen 3D -taulu on ainutlaatuinen, koska taulut tehdään alusta loppuun käsin ja nämä voivat vaihdella erilaisesta käytetystä metallista uniikkiin maalamiseen asti. Taulujen käsityötaito kestää useita tunteja. Tarkoin tehdyt taulut takaavat hienoimpia alkuperäisiä 3D Metallitaulu taideteoksia, jotka tuovat näyttävyyttä ja ainutlaatuisuutta jokaiseen huoneeseen.

THE-MD000721

Saatat pitää myös