Ford Mustang, 3D Metallitaulu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ford Mustang, 3D Metallitaulu

3D Metallitaulu, Mustang

3D Metallitaulut ovat jokainen uniikki yksilönsä, niissä on elävä kolmiuloitteinen pinta joka tuo näyttävyyttä ja elävyyttä tauluun. Käsintehdyt metalliset yksityiskohdat on tehty harkiten jokaiseen tauluun.

Ford Mustang on yksi legendaarisimmista urheiluatoista ja se on klassikko.

345,00 €
Sisältää alv:n

3D Metallitaulu, Mustang

3D Metallitaulut ovat jokainen uniikki yksilönsä, niissä on elävä kolmiuloitteinen pinta joka tuo näyttävyyttä ja elävyyttä taulun pintaan. Metalli osat ovat ammattimaisesti käsin maalattu akryylimaalilla, käsintehdyt metalliset yksityiskohdat on tehty harkiten jokaiseen tauluun Laadukkaasti tehdyt metalliset taulut säilyvät hyvinä sukupolvelta toiselle. Löydät 3D tauluista unohtumattoman lahjan läheisellesi tai itsellesi.

Koko: 100 x 100 cm

Ford Mustang on sarja amerikkalaisia autoja, joita Ford on valmistanut.
Jatkuvassa tuotannossa vuodesta 1964 Mustang on tällä hetkellä pisimmin valmistettu Ford-auton tyyppikilpi.
Tällä hetkellä kuudennessa sukupolvessaan se on viidenneksi myydyin Ford-auton tyyppi.

3D Metal Art on valmistettu käsityönä sinkitystä metallista ruostumisen estämiseksi. Pohja on metallia. Jokainen taideteos on maalattu käsin korkealaatuisilla akryylimaaleilla. Jokaiseen taideteokseen menee valtava määrä työtä. Jokainen muoto leikataan ja kohokuvioidaan 3D-ulottuvuutensa saamiseksi, tämän jälkeen kaikki komponentit hitsataan yhteen ja kiillotetaan. Lopuksi jokainen maalaus on käsinmaalattu tarkoilla yksityiskohdilla ja hienolla ammattitaidolla.
Tulos on täysin ainutlaatuinen mestariteos, josta voit nauttia vuosia. Jokainen 3D -taulu on ainutlaatuinen, koska taulut tehdään alusta loppuun käsin ja nämä voivat vaihdella erilaisesta käytetystä metallista uniikkiin maalamiseen asti. Taulujen käsityötaito kestää useita tunteja. Tarkoin tehdyt taulut takaavat hienoimpia alkuperäisiä 3D Metallitaulu taideteoksia, jotka tuovat näyttävyyttä ja ainutlaatuisuutta jokaiseen huoneeseen.

THE-MD000888

Saatat pitää myös