Tapetti - Tabulam ligneam
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tapetti - Tabulam ligneam

Tapetti – erinomainen koriste-elementti Tapetit ovat yhä suositumpia ja sopivat varmasti tämänhetkisiin sisustustrendeihin vielä pitkään. Se johtuu mm. siitä, että ne antavat näyttävät vaikutukset ja niiden asennus ei ole ongelmallista. Tapetin avulla voit muuttaa kokonaan tämänhetkistä sisustusta ilman suuria remontteja....
104,19 €
Sisältää alv:n

Tapetti – erinomainen koriste-elementti

Tapetit ovat yhä suositumpia ja sopivat varmasti tämänhetkisiin sisustustrendeihin vielä pitkään. Se johtuu mm. siitä, että ne antavat näyttävät vaikutukset ja niiden asennus ei ole ongelmallista. Tapetin avulla voit muuttaa kokonaan tämänhetkistä sisustusta ilman suuria remontteja. Sinun tarvitsee vain valita oikea malli luodaksesi tunnelmallisen ja elegantin sisustuksen. Mittatilauksena valmistetut tapetit ovat oikea valinta jokaiselle, joka haaveilee kodin muodonmuutoksesta. Niiden avulla voit vähällä vaivalla elvyttää minkä tahansa huoneen, eli makuuhuoneen, olohuoneen, lastenhuoneen tai ruokailutilan. Tapetit on erittäin helppo asentaa seinälle. Tavalliseen seinän maalaukseen verrattuna työ ei vie niin paljon aikaa, voit tehdä sen itse onnistuneesti. Lisäksi tällaisella koristeella voit peittää seinän epätäydellisyydet (esim. vaikeasti poistuvat tahrat) ja saada erinomaiset tulokset.

Huippulaatuiset tapetit seinälle

Valikoimamme sisältää huippulaatua olevat tuotteet. Valikoimamme jokainen tapetti valmistetaan käyttäen digitaalista tulostusta 600 dpi:n resoluutioon asti. Se takaa värien oikean intensiivisyyden lisäksi täydellisesti toistetut yksityiskohdat valitusta mallista riippumatta. Sen ansiosta tapetit ovat virheettömiä ja koristavat sisustusta tehden huoneesta poikkeuksellisen viihtyisän. On myös syytä korostaa, että ne ovat täydellisesti suojattuja UV-säteilyn vaikutuksia vastaan, joten ne eivät haalistu ollessaan alttiina pitkäaikaiselle auringonvalolle. Huippulaatuiset tapetit ovat täydellinen ratkaisu kotiin ja myös muihin tiloihin. Ne sopivat erinomaisesti myös toimistoon. Oikein valittu aihe mahdollistaa sisustuksen virkistämisen ja samalla suurentaa optisesti ja valaisee huonetta. Tapetti vliseline-kankaalla on kestävä tuote, johon et tule pettymään.

Tapetit seinille ja myös muihin paikkoihin

Tapetit ovat erittäin käytännöllisiä, se on niiden lisäetu. Niillä voidaan koristaa myös muita pintoja, esimerkiksi huonekaluja. Tärkeää on, että niiden asentaminen on helppoa. Myös niiden irrottaminen sujuu helposti. Valikoimasta löytyvä 110 g/m² tapetti vliseline-kankaalla on paras tapa tehdä muutoksia kotiisi ja nauttia harmonisesta, tyylikkäästä huoneesta. Uusi sisustus miellyttää epäilemättä kaikkia perheenjäseniä ja rohkaisee viettämään aikaa yhdessä ja vahvistaa keskinäisiä siteitä. Mittatilauksena valmistetut tapettimme yllättävät positiivisesti erilaisilla malleilla ja väriversioilla. Jokainen löytää itselleen ihanteellisesti sopivan teeman, se koskee myös erittäin vaativia henkilöitä. Seinälle liimattavat tapetit myydään 50 cm leveinä rullina. Ne valmistetaan turvallisista, ympäristöystävällisistä materiaaleista, minkä ansiosta ne sopivat ihanteellisesti koko talon koristamiseen – myös lastenhuoneisiin.

Lataa ohje
A1-WSR10m794
1 kg
5903143774751