Tutustu Maisema maalausten mallistoon ja tilaa omasi, toimitus veloituksetta! Sisustustaulut.net käsintehty Maisema maalaus on yhdistelmä omaperäisyyttä ja korkeaa laatua.

Käsinmaalatut Maisemat

Sisustustaulut.net käsintehty Maisema maalaus on yhdistelmä omaperäisyyttä ja korkeaa laatua. 

Jokainen maisema taideteos toteutetaan maalareidemme - arvostettujen taidekoulujen valmistuneiden - henkilökohtaisesta pyynnöstä. Taiteilijan siveltimen ainutlaatuisen tyylin ansiosta valittu maalaus toteutetaan tarkasti ja siitä tulee todella kuin alkuperäinen teos. Ateljeessa - käytämme italialaista puuvillakangasta ja ammattimaisia akryylimaalia. Laadunvalvonta-asiantuntijamme suorittavat aina huolellisen tarkistuksen varmistaen, että jokainen maalaus on kunnolla viimeistelty ja sen kangas on venytetty tarkasti.
Öljyvärimaalaus on suosituin seinäkoriste. Kun saat tilauksen, voit ripustaa sen heti seinällesi - kanto osien reunat on viimeistelty ja peitetty kankaalla, joten et tarvitse lisäkehystä. Saat maalauksesi tehtynä parhaalle italialaiselle kankaalle. Tutustu Maisema maalausten mallistoon ja tilaa omasi, toimitus veloituksetta!