Japanilainen sermi - Style: Chrysanthemums
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Japanilainen sermi - Style: Chrysanthemums

Kevyet ja tehokkaat japanilaiset sermit Japanilainen sermi on ihanteellinen tarjous ihmisille, joita kiehtoo nousevan auringon maan kulttuuri. Se on ainutlaatuinen koriste-elementti, jolla voit virkistää minkä tahansa sisustuksen ja tuoda kotiisi ainutlaatuisen japanilaisen tunnelman. Valikoimassamme olevat tuotteet erottuvat ensisijaisesti keveydellään ja...
145,09 €
Sisältää alv:n

Kevyet ja tehokkaat japanilaiset sermit

Japanilainen sermi on ihanteellinen tarjous ihmisille, joita kiehtoo nousevan auringon maan kulttuuri. Se on ainutlaatuinen koriste-elementti, jolla voit virkistää minkä tahansa sisustuksen ja tuoda kotiisi ainutlaatuisen japanilaisen tunnelman. Valikoimassamme olevat tuotteet erottuvat ensisijaisesti keveydellään ja tyylikkyydellään. Japanilaistyylinen sermi ihastuttaa ainutlaatuisella, aasialaisella muotoilulla, joka miellyttää kaikkia poikkeuksellisia sisustuselementtejä etsiviä henkilöitä. Jokainen niistä on saatavana kahdessa versiossa: 3-osaisena ja 5-osaisena. Japanilaiset huonesermit voidaan helposti mukauttaa tarpeittesi ja mieltymystesi mukaan. Tämä koskee myös malleja, joita on monia valittavana. Tarjoamme sekä kevyitä että vahvempia ratkaisuja. Siten japanilaiset sermit sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustukseen ja sopivat yhteen muiden sisustuselementtien kanssa luoden harmonisen kokonaisuuden.
Japanilaiset sermit

Japanilainen sermi - vankka rakenne ja hienostuneet yksityiskohdat

Japanilaiset sermit ansaitsevat huomion, eikä se johdu pelkästään niiden ainutlaatuisesta muotoilusta. Tuotteitamme arvostetaan myös erittäin vankkaan puurunkoon perustuvasta rakenteestaan. Metallisaranoiden käytön ansiosta japanilainen sermi on helppo avata ja taittaa kokoon eivätkä nämä toimenpiteet vaadi suurta voimaa. Se on kevyt koriste, mutta se seisoo vakaasti alustalla eikä heilu puolelta toiselle. Kaikki tämä tekee japanilaisista huonesermeistä korvaamattomia ja ne täyttävät vaativimpien henkilöiden odotukset. Ei ole merkityksetöntä, että niiden jokainen yksityiskohta on tarkasti harkittu ja ne on valmistettu erittäin huolellisesti. Aiheet ovat ilmeikkäitä ja toistavat täsmällisesti yksityiskohdat, joita ovat korkealaatuiset painatukset vliseline-kankaalle, joka on miellyttävä kosketettaessa. Ei ole vaaraa, että japanilainen sermi menettäisi intensiiviset värinsä ja lakkaisi näyttämästä esteettiseltä pitkäaikaisen auringonsäteilylle altistumisen seurauksena. Se on suojattu hyvin UV-säteilyn vaikutuksia vastaan.

Japanilaiset sermit

Japanilaistyylinen sermi – käyttö

Tyylikäs ja kevyt japanilainen sermi soveltuu täydellisesti huoneen jakamiseen useisiin osiin. Sen ansiosta on mahdollista määrittää osa työskentelyä varten ja erottaa se lepoa varten olevasta osasta ilman, että sisätiloihin tarvitsee tehdä suuria muutoksia. Sermi ei häiritse nykyistä sisustusta eikä aiheuta kaaosta. Päinvastoin, se on hyvä täydennys sisustukseen. Japanilaistyylinen sermi on hyväksi todettu valinta sekä omakotitaloon että asuntoon. Yhä useammin sitä käytetään julkisissa paikoissa, kuten kampaamoissa tai kauneushoitoloissa, putiikeissa, hotelleissa tai lääkärin vastaanotoilla Sen avaaminen on hyvä tapa varmistaa hienovaraisuus. Japanilaistyylinen sermi tuo sisustukseen itämaisen tunnelman, siksi se auttaa luomaan ainutlaatuisen sisustuksen. Se on käytännöllinen ja luonteeltaan ajaton koriste-elementti, siksi se ei mene pois muodista. Suosittelemme sitä kaikille, jotka haluavat luoda kodikkaan ja tyylikkään sisustuksen.
A1-PARAVENT_SJ0035
1 kg
5905151671206