Taulu - The King of Beasts (5 Parts) Wide Black and White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taulu - The King of Beasts (5 Parts) Wide Black and White

Taulu taidekankaalla tehokkaana koristeena Ainutlaatuiset taulut esteettisillä aiheilla täydentävät täydellisesti eleganttia sisustusta. Pienellä luovuudella ne voidaan helposti mukauttaa minkä tahansa tyylin sisustukseen. Taulu taidekankaalla on ainutlaatuinen koriste-elementti, joka on lähes universaali. Kaikki, jotka etsivät ainutlaatuisia koristeita viimeistelläkseen sisustuksensa, pitävät siitä....
132,89 €
Sisältää alv:n

Taulu taidekankaalla tehokkaana koristeena

Ainutlaatuiset taulut esteettisillä aiheilla täydentävät täydellisesti eleganttia sisustusta. Pienellä luovuudella ne voidaan helposti mukauttaa minkä tahansa tyylin sisustukseen. Taulu taidekankaalla on ainutlaatuinen koriste-elementti, joka on lähes universaali. Kaikki, jotka etsivät ainutlaatuisia koristeita viimeistelläkseen sisustuksensa, pitävät siitä. Sijoita se huoneeseesi ja huomaat, että se sopii täydellisesti etkä tarvitse enää muita lisäkoristeita. Sinun ei tarvitse olla huolissasi koristeittesi laadusta ja ulkonäöstä. Valikoimaamme kuuluvat taidekangastaulut toistavat yksityiskohdat täsmällisesti. Oikein mukautettu tulostustarkkuus takaa esitettävän aiheen värien intensiivisyyden ja terävyyden. Tämäntyyppiset tuotteet ovat loistava ratkaisu, jos edelleen valitat tyhjästä paikasta seinällä ja mietit, kuinka sen täyttäisit. Se on tyylikäs koriste-elementti, joka tekee sisustuksesta poikkeuksellisen viihtyisän. Kanvaalle painettuja maalauksia on saatavana kolmessa eri versiossa: kuitukangas, italialainen kangas ja Premium Print - italialaiselle kankaalle painettu kuva peitetään manuaalisesti värittömällä geelikerroksella, joka jäljittelee taiteilijan siveltimenvetoja.
Taulut

Taidekankaalle painetut taulut

Tuntuuko sinusta, että se, mikä kodistasi puuttuu, on juuri taidekankaalle painetut taulut? Jos näin on, meiltä tilattu toimitus vastaa 100-prosenttisesti odotuksiasi. Tyylikäs ja hyvin yhteensopiva taulu taidekankaalla voi onnistuneesti ottaa keskeisen paikan huoneessa. Se kiinnittää huomion ja harmonisoituu samalla täydellisesti muiden sisustuselementtien kanssa. Tällaiset seinäkoristeet luovat kauniin dueton pienen sohvapöydän, kauniin peilipöydän, suosikkinojatuolisi tai muun tärkeän huonekalun kanssa huoneessa. Voit käyttää niitä haluamallasi tavalla ja luoda ainutlaatuisen sisustuksen. Tarjoamme taidekankaalle painettuja tauluja painetuilla sivuilla. Et siis tarvitse ylimääräistä kehystä, nämä ovat ripustusvalmiita koristeita. Riippumatta siitä, minkä muodon valitset, kaikki yksityiskohdat toistetaan tarkasti ja värit ovat syviä ja vetävät katseen puoleensa.

Taulut

Modernit ja ympäristöystävälliset taulut taidekankaalla

Taidekankaalle painetut taulumme ovat täysin turvallisia koko perheelle. Ne ovat hajuttomia koristeita, minkä vuoksi ne sopivat täydellisesti sekä olohuoneeseen että lastenhuoneeseen. Lisäksi ne ovat ympäristöystävällisiä tuotteita, joiden kehys on valmistettu huolellisesti valituista, ympäristöystävällisistä materiaaleista. Kaikki taulut taidekankaalla on suojattu UV-säteilyltä. Sen ansiosta värit eivät menetä intensiivisyyttään ja seinälle ripustettu koriste näyttää kauniilta pitkään. On syytä korostaa, että koristeet on suojattu huolellisesti kuljetuksen ajaksi, jottei niille tapahtuisi mitään. Tilatut tuotteet pakataan turvallisiin pakkauksiin ja toimitetaan vastaanottajille niin pian kuin mahdollista. Niille on ominaista ennen kaikkea esteettisyys, jonka ansiosta voit tuoda kotiisi harmoniaa ja tehdä siitä erittäin viihtyisän. Taidekankaalle painetut taulut luovat täysin erilaisen, erittäin miellyttävän tunnelman kotiin ja elävöittävät monotonisimmankin sisustuksen.
A1-N7955
1 kg
5903301949922