Maksaminen

Klarna

Klarna Checkoutin avulla voimme tarjota KULUTTAJA asiakkaillemme kaikki eri maksutavat keskitetysti, mikä parantaa palvelutasoamme. Klarna on turvallinen ja monipuolinen, jonka kautta voimme tarjota kaikki oheiset ja olleelliset maksutavat. BIRO:lla ei ole erillistä kivijalkakauppaa tai myyntinäyttelyä, tilaukset ja maksu verkossa.

Verkkopankit verkkopankki kuva

Biro verkkokaupoissa voit maksaa seuraavilla verkkopankkitunnuksilla: Tapiola, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, Sampo Pankki, Osuuspankki, Nordea, Pop Pankki. Nämä määräytyy Klarnan yhteistyösopimusten mukaan.

Luottokortit Luottokortit

Biro verkkokaupoissa voit maksaa Visa, Visa Electron ja MasterCard -korteilla.

Klarna Tili

- maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.
Klarna Tili kiinteät

 

 • Klarna Lasku
  - osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika 14 vuorokautta tai kampanja luontoisesti pidempi
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*. Katso Toimitusehdot
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä
 • Max 3.000 €

Laskutusmaksu 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarna Ehdot

Yleiset ehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä

MAKSUTAVAT YRITYKSILLE:

Maksutavat Yrityksille: Visma-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.Enterpay-yrityslasku  

Yrityksesi saa laskun haluamallasi tavalla e-laskuna tai sähköpostin välityksellä (.pdf lasku). Laskulla yrityksesi saa 14 päivää maksuaikaa. Yrityksesi voi määritellä ostovaltuuksia haluamilleen työntekijöille ja hallinnoida niitä helposti verkkopalvelun avulla. Yrityksesi voi seurata tehtyjä ostoja verkkopalvelun välityksellä. Palvelun käyttö ostosten tekoon on maksutonta. Lisätietoja Enterpayn yrityslaskusta osoitteessa www.enterpay.fi/ostajalle. Palvelun käyttöehdot löytyvät osoitteesta: www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Ennakkolasku yrityksille Tilisiirto

Yritysasiakkaillemme suositeltava vaihtoehto. Ennakkolasku lähetetään asiakkaalle asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. BIRO.fi lähettää ennakkolaskun heti tilauksen saavuttua järjestelmäämme sähköpostitse. Ennakkolaskulla maksamisesta ei aiheudu asiakkaalle mitään lisäkuluja. Ennakkolaskulla maksetaan ainoastaan tuotteet ja tuotteiden kotiinkuljetus. Ennakkolaskun maksaminen onnistuu kaikilla asiakkaan ja asiakkaan pankin välisesti sovituilla maksuvälineillä.

Kaupungit, Kunnat sekä Yhteisöt:

- laittanette tilauksen sähköpostilla info@biro.fi mainiten tarkasti tilattavat tuotteet, tuotteiden värit ja määrät. Mahdollista laskutusta tai ennakkolaskua varten tarvitsemme tarkat tilaajatiedot, tilausmerkit, tilausnumerot, vastaanottajat sekä yhteystiedot ja puhelinnumerot.  Pidätämme oikeuden tarkistaa asiakastiedot.

Rerurs Bank rahoitus

RAHOITUS 3.000 € - 10.000 € OSTOKSILLE BIRO VERKKOKAUPOISSA
Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen valmiiksi helposti. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike ja sitä EI haeta siis verkkokauppaympäristössä. Käyttäessäsi Talo ja Koti -erämaksua saat 3.000 € - 10.0000 € ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihtoehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan
takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

Hakemuslinkki 4000 euroon asti: https://apponline.resurs.com/form/fi500

Hakemuslinkki 4000 ja yli: https://apponline.resurs.com/form/fi500nq

Resurs Bank tarkemmin tältä sivulta.