Tour de France, 3D Metallitaulu
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tour de France, 3D Metallitaulu

3D Metallitaulu, Tour de France

3D Metallitaulut ovat jokainen uniikki yksilönsä, niissä on elävä kolmiuloitteinen pinta joka tuo näyttävyyttä ja elävyyttä tauluun. Käsintehdyt metalliset yksityiskohdat on tehty harkiten jokaiseen tauluun. Maailmankartta taulu on ajaton ja tyylikäs monine yksityiskohtineen jokaisen kotiin.

Ranskan ympäriajo eli Tour de France, lyhyemmin Tour, on Ranskassa joka vuoden heinäkuussa järjestettävä maantiepyöräilykilpailu. Ranskan ympäriajo on arvostetuin kolmesta suuresta pyöräilyn etappikilpailuista, joista kaksi muuta ovat Italian ympäriajo ja Espanjan ympäriajo.

349,00 €
Sisältää alv:n

3D Metallitaulu, Tour de France

Käsityönä valmistettu 3D metallitaideteos. 3D Metallitaulut ovat jokainen uniikki yksilönsä, niissä on elävä kolmiuloitteinen pinta joka tuo näyttävyyttä ja elävyyttä taulun pintaan. Metalli osat ovat ammattimaisesti maalattu akryylimaalilla, käsintehdyt metalliset yksityiskohdat on tehty harkiten jokaiseen tauluun. Laadukkaasti tehdyt metalliset taulut säilyvät hyvinä sukupolvelta toiselle.

Koko: 100 x 100 cm * 7 cm

Ranskan ympäriajo ajettiin ensimmäisen kerran vuonna 1903, ja se on siitä lähtien järjestetty joka vuosi paitsi maailmansotien aikana 1915–1918 ja 1940–1946. Kilpailu kestää noin kolme viikkoa, ja siihen kuuluu noin 20 yhden päivän mittaista etappia. Kilpailun kokonaispituus on 2010-luvulla vaihdellut 3 300 ja 3 700 kilometrin välillä.[3] Maaliin päässeiden ajajien keskinopeus koko kilpailun ajalta on noin 40 kilometriä tunnissa.

Kilpailun reitti ja lähtöpaikka vaihtelee vuodesta toiseen. Joskus reitti on käynyt myös naapurimaiden Englannin, Belgian, Italian, Saksan ja Espanjan maaperällä. Reitti kulkee vaihtelevien maasto- ja ilmasto-olojen halki. Kilpailuun kuuluu myös Alpeilla ja Pyreneillä ajettavia vuorietappeja. Niiden yksittäiset nousut luokitellaan vähiten raskaasta nelosluokasta raskaisiin ykkösluokan nousuihin, ja kaikkein raskaimmat nousut ovat luokittelemattomia.
Tilaustuote, toimitus Posti Business Express 5-8 pv

3D Metal Art on valmistettu käsityönä sinkitystä metallista ruostumisen estämiseksi. Pohja on metallia. Jokainen taideteos on maalattu käsin korkealaatuisilla akryylimaaleilla. Jokaiseen taideteokseen menee valtava määrä työtä. Jokainen muoto leikataan ja kohokuvioidaan 3D-ulottuvuutensa saamiseksi, tämän jälkeen kaikki komponentit hitsataan yhteen ja kiillotetaan. Lopuksi jokainen maalaus on käsinmaalattu tarkoilla yksityiskohdilla ja hienolla ammattitaidolla.
Tulos on täysin ainutlaatuinen mestariteos, josta voit nauttia vuosia. Jokainen 3D -taulu on ainutlaatuinen, koska taulut tehdään alusta loppuun käsin ja nämä voivat vaihdella erilaisesta käytetystä metallista uniikkiin maalamiseen asti. Taulujen käsityötaito kestää useita tunteja. Tarkoin tehdyt taulut takaavat hienoimpia alkuperäisiä 3D Metallitaulu taideteoksia, jotka tuovat näyttävyyttä ja ainutlaatuisuutta jokaiseen huoneeseen.

THE-MD000172

Saatat pitää myös