Itseliimautuva fototapetti - Walls of Time
zoom_out_map

Itseliimautuva fototapetti - Walls of Time

246,99 €
Sisältää alv:n

Itseliimautuvat fototapettimme ovat erinomainen ehdotus henkilöille, jotka haluavat pienellä rahalla saavuttaa sisutukseensa sensaatiomaisen muodonmuutoksen! Voit itse uudistaa asuntosi tai toimistosi lyhyessä ajassa tarvitsematta palkata remonttimiehiä tai ostaa useita tarvikkeita. Hyvin valittu fototapetti pystyy luomaan vaikutuksen suuremmasta ja tilavammasta huoneesta ja laaja koko- ja mallivalikoima tyydyttää jopa kaikkein vaativimpien asiakkaiden maun.

Itseliimautuvat fototapetit ovat monipuolinen tuote, niitä voidaan käyttää menestyksekkäästi koko seinäpinnalla tai ilmeen antajana pienellä osalla seinää, esimerkiksi väliseinällä, baarin seinällä, keittiön seinällä ja jopa ... kalusteissa, koska itseliimautuvia fototapettejamme voidaan käyttää myös kalusteiden pinnoitteena. Monien käyttömahdollisuuksien ansiosta voimme iloita suosikkikuviosta koko asunnossa ja eri pinnoilla!


Itseliimautuvat fototapetit

Korkealaatuisin painatus!
Itseliimautuva fototapetti "Itseliimautuva fototapetti - Walls of Time" on painettu HD-tekniikalla 600 dpi resoluutioon asti, minkä ansiosta värit ovat eläviä ja yksityiskohdat täydellisesi toistettuja fototapetin formaatista riippumatta. Painatus tehdään itseliimautuvaan mattapintaiseen kalvoon, joka painaa 50 g/m². Sekä itse materiaali että käytetty painatus ovat vedenkestäviä ja UV-säteilykestäviä, minkä ansiosta värit eivät haalistu edes silloin, kun ne ovat pitkään alttiina auringonvalolle.

Turvalliset materiaalit
Itseliimautuva fototapetti on valmistettu hajuttomista ja turvallisista materiaaleista, siksi sitä voidaan käyttää jokaisessa huoneessa, sekä makuuhuoneessa että lastenhuoneessa.

Helppo asennus
Ennen asennusta on varmistettava, että pinta (seinä, kalusteovet) on hyvin valmisteltu, puhdistettu rasvasta, siinä ei ole epätasaisuuksia, pölyä, maalijäämiä jne.) Fototapetti pitää liimata kaistoissa, irrottamalla suojakalvo ylhäältä lähtien asteittain pois ja poistamalla mahdollisesti syntyvät ilmakuplat. Nopeasti, helposti ja ilman mitään vaikeuksia. Irrottaminen on yhtä helppoa!

Lataa ohje

Turvallinen pakkaus
Fototapetti lähetetään 49 cm leveänä rullana omatoimisesti leikattavaksi. Jokainen fototapettirulla sisältää asennusohjeen. Rulla on suojattu kalvolla ja pakattu pahvipakkaukseen.

Itseliimautuvat fototapetit – yleiskäyttöinen sisustaminen
Tarjontamme sisältää monia ehdotuksia, jotka vetoavat sekä modernin tyylin ystävien että perinteitä arvostavien makuun. Itseliimautuvat fototapetit voivat koristaa jokaista huonetta, ei pelkästään olohuonetta tai makuuhuonetta, vaan myös keittiötä tai kylpyhuonetta. Kuitenkin pitää muistaa ettei niitä sijoiteta paikkoihin, joissa on korkea kosteus tai suora kosketus veden kanssa.
Osan mitat:
490x280: 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280 49x280
A1-500280new10sam