Kuinka taulumme valmistetaan?

Kuinka maalauksemme, sisustustaulut ja fototapetit valmistetaan?

Haluamme opastaa sinua läpi kunkin tuotteemme luomisprosessin. Katso, kuinka korkealaatuisia materiaaleja käytämme ja kuinka ammattitaitoisesti ja sitoutuneesti työntekijämme lähestyvät kutakin tilausta.

K%C3%A4sity%C3%B6.jpg

Käsinmaalattuja maalauksia

Käsinmaalatut maalaukset ovat yksi tärkeimmistä, joilla on pisin historia. Kokeneimmat ja lahjakkaimmat taiteilijamme käsittelevät niiden suunnittelua ja toteutusta. Siksi kaikki käsinmaalattujen maalauksien kokoelman kuviot on suunniteltu huolellisesti. Kuinka me teemme tämän? Katso video, kuinka se luodaan.

Kangastyö.png

Sisustustaulujen tulostaminen

Kangastaulut eivät ole vain käytännöllisiä ja moderneja, vaan myös todella hienoja! Ellei niitä tietenkään ole taitavasti valmistettu. Avain menestykseen: täydellisesti hienostunut tuotantoprosessi ja korkealaatuiset materiaalit ammattilaisten käsissä. Valmistuneet työt tarkistettaan, ovatko värit oikein kyllästettyjä ja aihe on tulostettu todella valokuvien tarkkuudella.

Tulostus.jpg

Fototapetti

Taiteilijat etsivät ainutlaatuista vaikutusta, joka kiinnittää heidän huomionsa ja antaa heille mahdollisuuden luoda kuvio, jota ei ole koskaan ennen nähty ja jota asuntosi odottaa! Jokaisen paratiisirannan aallon on oltava selkeä, painetun maljakon ruusun on oltava niin tuoretta kuin se todella on. Kaikki tämä tuottaa tuotteen, joka on täydellinen jokaisessa pikselissä.

Fototyö.jpg